Moderne lejligheder og rækkehuse samles om et grønt hjerte

Steppens lejeboliger er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, og tager udgangspunkt i at skabe et unikt, privat gårdrum i boligernes hjerte. Derfor centrerer alle bygningerne sig omkring en lukket midte med 2-plans rækkehuse langs siderne af den grønne gård, og de højere lejlighedsejendomme i hver ende.

Fælles for alle Steppens lejeboliger er et fantastisk lysindfald gennem store vinduespartier, en rummelig værelsesfordeling og et lækkert materialevalg. Oveni dette kommer et veltænkt og brugbart gårdmiljø med masser af sollys. Her er der plads til både afslapning og leg, og kun få hundrede meter til den fredede naturpark, der lokker med løberuter, picnicsteder og et rigt dyreliv.

• BYENS PULS • BYENS PULS • BYENS PULS

Suverænt materialevalg med lys og udsigt som centrale elementer

Både lejligheder og rækkehuse er opført i flotte kvalitetsmaterialer, der forstærker arkitekternes ønske om at skabe sunde boliger, hvor dagslyset får en central rolle. Alle værelser har derfor høje panoramavinduer, som går helt til gulvet for at skabe en fantastisk fornemmelse af lys og rummelighed. Derudover er der installeret gulvvarme på badeværelset, og de andre værelser opvarmes ved radiatorer. De moderne designerkøkkener er holdt i et nordisk og lyst design, som er let at indrette i og personliggøre alt efter, hvilken stil man ønsker.