Et storbyliv i pagt med naturen

Steppens lejeboliger ligger i et summende lokalområde med børnefamilier, skoler, indkøb, caféer, kulturtilbud og metroen, som er lige ved døren, så den uforstyrrede natur hurtigt kan blive afløst af storbylivets mange muligheder.

Men der er også en fantastisk dobbelthed over at bo i Steppens lejeboliger. Det er byens puls og liv, som møder naturens uberørte steppelandskab. Som et stort, afrikansk græsdrev ligger Amager Naturpark kun få hundrede meter fra Steppens boliger. De vilde giraffer er blot byttet ud med store Hereford kvæg, som holder den vilde beplantning nede, og skaber Fælledens karakteristiske slettelignende landskab med kun ganske få træer hist og her.

Tid til
at gå på opdagelse

Oplev Naturlegepladsen, bag snobrød og fang haletudser på Naturcentret, eller bevæg dig dybere ind mellem Pinseskovens farverige birketræer og overnat i shelteret. I foråret lyder den muntre lyd af små lammestemmer ud over vildmarkens stepper, når Naturparkens mange græssende får læmmer, og det vrimler med små, søde påskelam. Hver ny årstid byder på nye naturoplevelser og en helt anden fornemmelse af sæsonernes skift, som du aldrig ville opleve det i midten af København. Men her ude på kanten af Ørestad er der lidt mere åbent, lidt mere luft og direkte adgang til den frie natur.