Bliv nabo til Danmarks største koncertoplevelser

Kashmir, Alanis Morisette, Harry Styles, Pearl Jam, Elton John, Céline Dion og listen bliver ved… Det er de helt store verdensstjerner, der lægger vejen forbi Royal Arena, og i Steppens lejeboliger kan du blive nabo til den ene dansefest efter den anden.

Ørestads nye boligejendom Steppen ligger nemlig i gå- og cykelafstand fra to af Københavns største koncertsteder; Royal Arena og DR Koncerthuset.

Aldrig langt til de bedste grin og god musik

Fra Steppen er der kun få hundrede meter hen til den imponerende koncerthal Royal Arena, der kan rumme helt op til 17.000 rockende gæster. Eventkalenderen er altid spækket med superstjerner, der inviterer til uforglemmelige musikoplevelser i mørket, men Royal Arena lægger også scene til kendte comedy-stjerner, store sportsbegivenheder og teateropsætninger.
Som lejer i Steppens nybyggede lejligheder og rækkehuse har du dermed alletiders mulighed for at blive stamgæst i det smukke koncerthus, og samtidig har du altid kun en kort gåtur hjem efter en afsluttet festaften, når dansetæerne er blevet ømme af at trampe til musikken.
Invitér vennerne hjem til en bid mad i dit nye køkken-alrum og drinks på altanen med udsigt over Fælleden, inden I sammen trasker over til de gode oplevelser i arenaen. Det er ikke tosset at være nabo til et af byens mest populære koncertsteder.

Ørestads nye boligejendom Steppen ligger nemlig i gå- og cykelafstand fra to af Københavns største koncertsteder; Royal Arena og DR Koncerthuset.

Stærke oplevelser for alle aldre i den blå firkant
Udover den kæmpemæssige Royal Arena, som er svær at overse i landskabet omkring Steppen med sin flotte skulpturelle, runde form, kender alle beboere i Ørestad selvfølgelig også DR Koncerthuset, der ligeledes lokker med en pakket årskalender, uanset om man er til klassisk musik eller moderne pop.
Den enorme blå terning hilser alle Ørestads beboere velkommen, når de suser forbi i metroen på vej til Indre By eller på vej hjem fra jobbet i København.
Udover at tilbyde en sanselig oplevelse med sine mange forskellige smukke sale, er koncerthuset også arkitektonisk bygget til at give helt unikke musikoplevelser. Og der er virkelig noget for enhver smag på programmet. Steppens børnefamilier kan f.eks. tage til børnekoncerter og møde deres elskede DR-helte fra Ramasjang, mens DR’s symfoniorkester også altid er at finde i koncertkalenderen for dem, der elsker en god orkesterkoncert.
Uanset om du springer på cyklen, eller hopper på metroen, kan du komme fra Steppens boliger til den blå musikfirkant på kun et kvarter.

Der er lagt op til masser af sportsoplevelser, familieture og fede musikbegivenheder for alle beboere i Steppen. Vil du læse mere om de nye lejeboliger, kan du finde mere information og billeder af boligerne her.