Nyd rækkehuslivet midt i storbyen

Steppens nybyggede rækkehuse i 2 plan er som skabt til børnefamilier, der gerne vil have et rummeligt hjem med flere børneværelser, køkken-alrum og den nemme hverdagspraktik, men samtidig ikke er færdige med Københavns mange tilbud.

I Steppen behøver I ikke vinke farvel til storbylivet, men kan kombinere vild natur og masser af plads med byens puls og en kort vej til jobbet i byen.

Familiernes grønne Ørestad
Ørestad er ideel for børnefamilier. Det er blevet en familievenlig bydel, som summer af liv, og som indeholder alt det, I har brug for som moderne familie; daginstitutioner, gode skoler, legepladser, parker, mange indkøbsmuligheder, kultur- og fritidstilbud, og så selvfølgelig som den helt store gevinst: en af verdens største fredede naturparker med græssende dyr, bålpladser, shelters, skove, cykelruter og fantastiske naturoplevelser.

Her finder I det, som mange vælger at flytte langt ud i provinsbyerne for at få, nemlig det trygge børneliv, hvor hverdagens behov er i gå- eller cykelafstand, og nærmiljøet vrimler med legekammerater.

I Steppens rækkehuse midt i Ørestad kan I nyde godt af den attraktive beliggenhed ud til Fælledens vilde natur, og når I har brug for caféhygge, shopping eller en hyggelig familieaktivitet i Indre By, er det bare om at hoppe på metroen ind til Kgs. Nytorv på 10 min. I får meget mere bolig og udeliv for pengene blot ved at flytte en kort metrotur ud fra Københavns midte og ind i Ørestadens grønne hjerte.

2-plans rækkehuse med plads til både leg og ro
Arkitekterne fra Vilhelm Lauridsen arkitekter har virkelig tænkt over at skabe de bedste rammer for et harmonisk familieliv i Steppens rækkehuse. Derfor er rækkehusene udført i 2 plan med en social stueetage og mere privat førstesal. I får en aktiv stueetage med en entré med god skabsplads til overtøj, skoletasker, gummistøvler osv. og et stort køkken-alrum med spiseplads og udgang til den ene af rækkehusets to terrasser. Et gangområde fører herfra videre forbi et rummeligt toilet og ind til den store stue med høje vinduespartier og en dør, som åbner ud til gårdrummet og boligens anden private terrasse.

Ovenpå ligger det store master bedroom, forældresoveværelset, med den uundværlige skabsvæg og nem adgang til boligens badeværelse. I den modsatte ende af førstesalen ligger to lyse værelser, som kan bruges til børneværelser, et ekstra gæsteværelse eller måske et dejligt hjemmekontor, alt efter jeres behov.

Rækkehusets nøje opdelte værelsesfordeling og tegning af over- og underetage sikrer et praktisk hverdagsliv, hvor I både kan hygge jer sammen som familie i de store opholdsrum i stueetagen, eller børnene kan lege i fred på deres egne værelser og invitere legekammerater med ovenpå.

Om aftenen når børnene er puttet, kan I nyde alenetiden sammen i sofaen i stueetagen, længst væk fra børnenes værelser, så I ikke skal bekymre jer om, at fjernsynet er skruet for højt op.

Et gårdrum fyldt med legekammerater
Steppens rækkehuse ligger på to parallelle rækker med lejligheder i hver ende, således at de omkranser et privat gårdrum. Hele ejendommen giver dermed en tryg indramning af den børnevenlige gård, hvor alle rækkehusenes familier nemt kan sende børnene ud at lege. Fra rækkehusets terrasse kan I holde øje med børnenes leg, mens I drikker kaffe i solen, vander plantekasserne eller dækker bordet til grillhygge med vennerne.

Vil du opleve Steppens rækkehuse i virkeligheden, er du meget velkommen til at komme forbi og se prøveboligen til Åbent Hus. Du kan også se flere billeder, plantegninger og lejepriser her.